tiistai 15. joulukuuta 2015

Pipareiden koristelua.

Tänä vuonna piparitalo näyttääkin tältä. Kaavat löytyivät netistä. 
Seuraavana päivänä tein valkoisen pikeerin jolla reunustin osat. Samalla pikeerillä koristelin pitsisydämet joiden kuva vähän alempana.

Lilan pikeerin lisäsin kolmantena päivänä samoin valkoiset koristelut. Annoin kuivua yön yli ja kiinnitin palat vasta sitten isomaltoosilla yhteen. Kokeilin isomaltoosia ensimmäisen kerran pari vuotta sitten enkä sen jälkeen ole harkinnutkaan sokerilla kokoamista.


Noora 5v. joka oppi viikonloppuna lukemaan auttoi koristelussa. Noora rakastaa nonparelleja joten niitä tarvittiin myös pipareiden koristeiksi.
Muistin jopa tehdä näihin (alakuva) kaikkiin reiän ripustuslankaa varten joka kuitenkin meni uunissa melkein kiinni ja kun yritin valmiiseen pipariin suurentaa reikää niin rikkihän se pipari meni.
 Lila ei ole kovin jouluinen väri mutta jotenkin vaan taas päädyin siihen ;) Erillaisia koristelu ideoita löytyi taas pinterestistä joten ensivuoden joulupiparimallitkin ovat jo mietinnässä. Pienempi tyllakin pitää hankkia että kuvioista tulee oikein ohuita. 

Jouluruusu on kukkinut jo muutaman viikon ja uusia nuppuja nousee koko ajan lisää. Onneksi kukka ei välitä vaikka välillä tulee vähän luntakin päälle. Pieni sininen orvokki ruusun takana sinnittelee vielä joulukuussa mutta kuinka kauan?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti