sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Essut, naulakko ja kylpyhuoneen mattoOlen kerännyt pinterestiin omalla nimellä tauluja joissa on paljon kaikenlaista miniä ja isompaakin askartelua ohjeineen sekä sisustukseen ja puutarhaan liittyvää ideaa. Tässä taas muutama mini-ideaa sinne tallennettu ja sitten toteutettu omaan tapaan.
Essun kaavan pienensin suunnilleen Lagerlundilaisille sopivaksi. Niskalenkki on kankaasta taiteltu ja liimattu mutta solmimisnauhat ovat bunkalankaa.
Halusin essuista elävämmän näköisiä, taittelin ja kiinnitin nuppineuloilla sitten suihkutin tärkkiä .
Koska en ollut tärkkiä ennen käyttänyt sitä tietysti tuli suihkutettua aivan liikaa. Aika nopeasti se kuitenkin kuivui ja kun neulat irrotti jäivät essut mukavasti kolmiulotteiseksi (taitaa olla ihan väärä sana tähän yhteyteen ;)No johonkin ne essut sitten täytyi myös ripustaa. Sytyketikkuja ja pieniä valmiita puukukkia, pientä hiontaa, leikkaamista, taas hiontaa ja liimaa.

...koukut väänsin rautalangasta. Porasin isännän porakoneella ja terillä pienet reiät rautakoukkuja varten ja liimalla kiinni.
Saan kuulemma huomenna ihan omat terät  kun rautakauppa aukeaa, Isäntä käy itse ostamassa että tulee kunnolliset. Konehallilta löytyy vanha kone minulle, ettei ihan kaikkea uutta kerralla.
Bunkalankoja olen jo kauan sitten ostanut eri väreissä. Nyt kun olen vauhdissa pitää kokeilla myös bunkamaton tekoa.
Ruskeaa oli niin vähän että tein kompromissin ja käytin kahta eri sävyä, menettelee.
Unikotkin piirsin vapaalla kädellä jotenkin näyttävät oudoilta. Helppoa ja mukavaa hommaa. Nyt pitää suunnitella uusi malli ja tilata lisää lankoja :)


Kylpyammeen vesi on Scenic Wateria, vaahto Scenic Whitea jota puhalsin loputtomiin että olisin saanut hienon vaahtoavan vedenpinnan. Lisäsin lopulta myös muutaman pienen geelipallon joita löytyy pienistä pusseista milloin minkäkin tavaran sisältä ja joiden oikeaa nimeä en nyt saa millään mieleeni.
Alla oleva kuva on suosikkini koska vesi todella näyttää siltä että se valuu hanoista. Työnsin hanan sisään ohutta nailon lankaa eli siimaa, toinen pää "veteen" ja sitten valutin monta ohutta kerrosta Scanic Wateria pitkin lankoja ja lopulta se näytti tältä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti