keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Karkkiaskista matkalaukku ja Onnea Pikkuleijonat !!!

Kun on oikein jännittävä lätkämatsi en pysty katsomaan, telkkari on auki mutta vain kuuntelen vaikka eri huoneessa ja kun selostajan ääni rauhoittuu voin taas palata katsomaan, hetkeksi. Ministely sujuu näköjään myös kun tuo kaikki tarvittavan keittiön pöydälle ja laittaa tv: päälle, huomasin sen näinä vuoden 2016 alkupäivinä. Samalla kun kuuntelee on pakko keskittyä myös siihen mitä kädet tekee ja vatsa ei ala sattumaan ja verenpaine nousemaan niin herkästi.


Tyhjä karkkiaski oli jo jonkun aikaa odottanut vaaleanpunaista nahkaa päälleen. Käytin nahan liimaamiseen metalliseen askiin kontaktiliimaa (Marian neuvosta) ,oikea valinta vaikka liima tuoksui tosi voimakkaasti. Viimeistelyyn käytin nahkanauhaa joka löytyi aarteista sekä pieniä metalliosia joista en tiedä mihin ne alunperin on tarkoitettu ;)Salkkuaineet, kankaan sekä sisälle laittamani muovisen kirjan näköisen muovihärpäkkeen sain nukkiskurssin kavereiltä Loimaalta, kiitos!
Metalliosat korunosia ja metallilangasta kieputettuja.
Tässä vielä MM- lätkän "katselun" satoa. 
Ihanaa Pikkuleijonat, ihanaa......kultaa tuli tietenkin!
Niin ja kiljuin kurkku suorana sen Kapasen maalin jälkeen...Niki-koira ei heti ymmärtänyt vaan syöksyi viereen auttamaan emäntää mutta rauhoittui kun huomasi kiljumiseni riemuksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti